Välkommen till Bjuvs Tennisklubb!
Hos oss har du allt under ett och samma tak för ett bra pris i familjär miljö.
Här på vår hemsida kan du nå alla våra "vrår" och möjligheter i föreningen, så klicka runt på våra flikar för att besöka tennisskolan, vårt gym eller "Hälsocoachens massage".
Klubbens styrs av en styrelse och har en kanslist som jobbar måndagar-fredagar med både Hälsocentralen och tennisen.

Så välkommen hem till oss!
ÅRSMÖTE 31/3 kl. 11.00
2019-03-17 11:18
Söndagen den 31/3 håller Bjuvs Tennisklubbs styrelse i vårt årliga årsmöte.
Mötet äger rum på våning två, längst ner i korridoren, klockan 11.00.
Tänk på att ett giltigt medlemskap ska kunna uppvisas. Du måste personligen ha ett medlemskap i vår förening, så ett gymkort eller en betald faktura till tennisskolan för ditt barn är inte detsamma som ett medlemskap i föreningen.
Vill du teckna ett medlemskap gör du det antingen via vår kanslist eller via bokningssidan för tennisbanorna. Har du frågor kring detta når du vår kanslis på 042 70764 på ordinarie öppettider (se under fliken "Kontakt & Öppettider".

Hjärtligt välkomna!
/Bjuvs Tennisklubbs styrelse