Välkommen till Bjuvs Tennisklubb!
Hos oss har du allt under ett och samma tak för ett bra pris i familjär miljö.
Här på vår hemsida kan du nå alla våra "vrår" och möjligheter i föreningen.
Klubbens styrs av en styrelse och har en kanslist som jobbar måndagar-fredagar med både Hälsocentralen och tennisen.

Så välkommen hem till oss!
Anmälan till HT 2018
2018-08-19 14:03
Söndagen den 19/8 är det sista anmälningsdag för att medverka i tennisskolan. Under vecka 34 kommer grupperna sättas, vecka 35 kommer det ut information om träningstider och träningsdagar och vecka 36 drar vi igång igen!

Kommer det in anmälningar efter att grupperna är satta kommer vi givetvis försöka lösa platser till dessa elever i den mån det går.
Vi skickade ut ett mejl för snart två veckor sedan till alla som var med i våras och i somras, men tyvärr har en del inte fått det. Vi hoppas nu att alla har kunnat ta del av informationen både här via hemsidan och även Facebook.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till en ny termin i Bjuvs Tennisklubb!

HIGH FIVE!
Charlotte "Lotta"
Chefstränare Bjuvs Tennisklubb
Sommarerbjudande!
2018-05-18 17:26
Nu i sommar kan du spela på våra utebanor för 65:-/timme och tennisbana. Om det regnar är det inte tillåtet att gå in, utan då blir du ersatt med en ny tid ute. Vill du spela inomhus får du istället när det regnar, bokar du en bana inomhus!

Välkomna!
Nyheter från våra grupper