PAC-NYCKEL (TAGG)
Du som ska träna och samtidigt ha tillgång till våra lokaler måste lösa ut en nyckel.
Denna nyckel berättigar dig till tillträde hos oss och utan den kommer du inte in genom entrédörren.
Har du en sådan nyckel till ditt jobb kan du aktivera den för att kunna använda den hos oss.
Nyckeln löser du ut hos vår kanslist (se öppettiderna under fliken "Kontakt & Öppettider").

Ny nyckel: 200:-
Aktivering av nyckel: 100:-

Detta är en engångssumma och när du lämnar tillbaka köpt nyckel får du 100:-.
Tappar du bort din nyckel ska detta meddelas till oss så att vi kan avregistrera den.

MÅNADSKORT
Hos oss har vi ingen bindningstid så vill du träna en månad och inte mer så går detta ypperligt.
Vi är en förening och tillsammans ser vi till att Hälsocentralen har fräscha lokaler och att man städar undan efter avslutat träningspass. Inga ytterskor får användas inne i gymmet - det gäller även "inneskor" som använts mellan bilen och träningslokalen.

Ditt gymkort är personligt och kan inte överlåtas till någon annan. Ett avtal ska skrivas på hos vår kanslist.
Kortet löser du ut hos vår kanslist (se öppettiderna under fliken "Kontakt & Öppettider").

Kostnad: 250:-

HALVÅRSKORT
Hos oss har vi ingen bindningstid så efter ett halvår måste du betala för en ny period.

Kostnad: 950:-

ÅRSKORT
Hos oss har vi ingen bindningstid så efter ett år måste du betala för en ny period.

Vi har ett specialpris för de som tränar och bor på samma adress - familjekortet. Se nedan för det rabatterade priset.

Kostnad: 1600:-
Familjekort: 1:a personen i familjen betalar 1600:-, 2:a personen i familjen betalar 1100:- och 3:e personen, och följande personer där efter, betalar 850:-

TENNISSKOLE-KORT
Hos oss får du som förälder till en tenniselev rabatt på ett gymkort när ditt barns faktura är betald.

Ditt gymkort är personligt och kan inte överlåtas till någon annan.

Kostnad: 1100:-